náhledy
Ne vždy každému všechno chutná.
Autor: Jan Altner
V týmové kuchyni se nejčastěji vaří těstoviny s omáčkou.
Autor: Jan Altner
Když je potřeba, zaskočí při vaření i šéf týmu Ervín Krajčovič.
Autor: Jan Altner
Malá vlastní jídelna ve stanu týmu MRG
Autor: Jan Altner
Stejně jako ve školní jídelně si po obědě sami odnesete tác i zbytky.
Autor: Jan Altner
Běžná večeře v bivaku - hlavní chod těstoviny a krevety.
Autor: Jan Altner
Jídlo si odnesete ke stolu na plastových táccích.
Autor: Jan Altner
V jídelně je přibližně 500 míst k sezení.
Autor: Jan Altner
Vstup do jídelny je umožněn pouze akreditovaným osobám.
Autor: Jan Altner
Jídelna je i jediným místem, kde si lze v klidu sednout a odpočinout.
Autor: Jan Altner
V jídelně je i odpočívací koutek.
Autor: Jan Altner
Jako jeden z chodů bývají v nabídce i saláty.
Autor: Jan Altner
Pokud si nevyberete z denní nabídky, je tu jistota v podobě těstovinového baru.
Autor: Jan Altner
Ollie Roučková používá před vyjetím do etapy podpůrné prostředky – samozřejmě jen ty legální.
Autor: Jan Altner
Tomáš Kubiena snídá lehce.
Autor: Jan Altner
Jídelna ji i místem, kde se setkávají a diskutují lidé z různých týmů.
Autor: Jan Altner
Při každém jídle je k dispozici i pečivo.
Autor: Jan Altner
Většina týmů využívá ke stravování jídelnu.
Autor: Jan Altner
K dispozici je káva i čaj.
Autor: Jan Altner
I na snídani je z čeho vybírat.
Autor: Jan Altner
Jídelní stan v bivaku
Autor: Jan Altner
Každý den se vydá přibližně 7 tisíc jídel a 12 tisíc nápojů.
Autor: Jan Altner